Reál szerviz Háztartásigép javítás (20)-563-6655

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Árképzés

Akció / Árképzés

Amit nyújtunk Önnek

1.
Tapasztalt, gyakorlott leinformálható szakemberek. Nálunk csak olyan hűtőgépszerelő dolgozhat, kinek hozzáértését leinformáltuk és ellenőriztük. (Próbálja ki, nem fog csalódni. Későbbiekben név szervint kérheti a szakembert, így a bizalom kialakulhat.)

2.
Napi nyitva tartással működő szerviz, ahol nyitvatartási időben felkereshet minket.

3.
Szakmához értő diszpécserek fogadják Önt, vagy személyesen a hűtőgép szervizünkben, vagy telefonon a hívását.

4.
Három vonalas telefon, illetve egy mobil szám áll rendelkezésükre felvenni velünk a kapcsolatot. Miért fontos kiemelnünk ezt a tényt? Nálunk nem fordulhat elő, ha fel akarják venni velünk a kapcsolatot, ez Önöknek nem sikerül. Ellentétben sok szakmájához nem értő "hűtőgép szerelő" ilyen trükkökkel próbálja elkerülni a garanciális problémákat.

5.
Telefonszámaink 25 éve ugyanazok. Vannak olyan szerelők, akik egy mobil telefonszámmal hirdetik magukat, és ha garanciális problémával találják magukat szembe, csak mobilszámot változtatnak.

6.
Reálszerviz üzlethelysége 25 éve egy helyen található meg. Mi nem költözünk hetente.

7.
Nevünket lassan 30 éve használjuk. Nem változtatjuk, sőt büszkék vagyunk arra, hogy már nevünk alapján is keresik a szervizünket.

8.
Nekünk nem okoz gondot a számlaadás. Közületeknek is dolgozunk átutalásra./ Nyomatékosan kérnénk Önöket, ha bármi jellegű, ezzel kapcsolatos problémával találkozna, azonnal jelezzék a vezetőségnek, hogy a lehető legrövidebb idő alatt intézkedni tudjunk! Önök segítsége fontos számunkra. / Máshol lehet, hogy olcsóbb a javítás számla nélkül, de ez a hivatalos okirata Önnek, hogy a munka mikor lett elvégezve, mennyibe került és mennyi a garancia idő.

9.
Esetleges garanciális problémákat megnyugtatóan kezeljük.

10.
Árképzésünk egyáltalán nem magas, sőt akár alacsonynak is mondhatnánk a piaci viszonyokhoz képest.

11.
Ellenben a márkaszervizekben és egyes hűtőgép szerelőknél bevett gyakorlatként Budapest területén, munkadíjunkon kívül, külön kiszállási díjat nem számolunk fel.

12.
Nem kell megjegyezni számtalan hűtőgép szerviz nevet és telefonszámot. Nálunk szinte minden hűtőgép hibájára talál megoldást. Specifikusan a hűtőgép javításra kiképzett mesterembereket talál. Ha netalán akár egyszerre két gépe romlik el egyszerre, nem kell két időpontot egyeztetnie. Minden hűtőgéppel való problémáját rövid időn belül megoldják mesterembereink. Érdemes minket választani.

A munka folyamata


Először az Ön gépének problémájával szervizünkben, telefonon, munkaidőnkön belül a szakmánkhoz értő diszpécserünk kezd el foglalkozni. Ügyfeleink tájékoztatása alapján rögzíti a bejelentő adatait és készülékének hibajelenségét. Próbálja tájékoztatni a hiba jellegéből adódóan a véglegesen várható javítási költségről. A tájékoztatása irányadó, de nem mérvadó, hiszen majd a kiszálló műszerészünk találkozik konkrétan először a hibás gépével.

Egy háztartási gépnél a munka a hiba megállapítással kezdődik. Tulajdonképpen ekkor ismerjük meg a háztartási gép hibájának valódi okát. Ebben az esetben már a kollégánk a szakértelmét az Ön rendelkezésére bocsájtva végzi a megrendelést.

Nálunk bejelentett szakemberek, dolgoznak. Ennek költségei vannak. Gondoljon csak bele, Ön is biztonságban érzi magát, ha munkahelyén nem feketén dolgoztatják. Nem akarjuk felvenni a versenyt a szakmai ismeret nélkül dolgozó, " fusizó", telefonos egyeztetéskor olcsó, helyszínen már drága szakemberekkel.
Az összeg esetleg a javítás milyenségétől, illetve alkatrész felhasználástól emelkedik, ezt.
Ha változik az áfa mértéke, természetesen a változott áfa %- val kell számolni.ÁRKÉPZÉS MOSÓGÉPEKRE, MOSOGATÓGÉPEKRE, HŰTŐGÉPEKRE, KISGÉPEKRE STB:

Ipari készülékeknél egyedi árajánlatot tudunk biztosítani, telefonos egyeztetés szükséges!

Alap munkadíj fogalma:
Amiért bevizsgáljuk a gépeket és árajánlatot adunk.
Ez Önnek az alap költsége. Ezt az összeget a végső munkadíj tartalmazza,
nem pluszba számoljuk fel.


Alap munkadíj:

Mosógépenként: 9800 Ft + Áfa

Mosogatógépenként: 9800 Ft + Áfa

Hűtőgépenként: 9800 Ft + Áfa

Villanybojlerenként: 9800 Ft + Áfa

Villanytűzhelyenként: 9800 Ft + Áfa

Kisgépek esetén darabonként: 2500 Ft + Áfa /mikró, porszívó /

Munkadíja alap esetben így épül fel: Alap munkadíj. Ez tartalmazza a készülék hibamegállapítását, abban az esetben, ha nem érdemes, vagy nem akarja megjavítattni a gépét.
Javítási munkadíj: Már tartalmazza az alap munkadíjat is. Javítási díj + anyag értéke, ami már tartalmazza a kezelési költséget, és az anyagra garancia vállalást is.

Javítási munkadíj 9.800-15.000 Ft + áfa között mozog, ami tartalmazza már az alap munkadíjat.

Vannak extrém helyzetek, mint például a teljesség igénye nélkül: Hűtőgépnél kompresszor csere, átalakítás, elöltöltős mosógépnél csapágyazás, valamint a gép elszállítását igénylő munkák, illetve ami kiemelkedően időigényes munkát igényel. Itt változhat a munkadíj. Itt javasoljuk a telefonos egyeztetést.


Budapest területén díjtalan a kiszállás. Peremvárosok esetén kérhetünk kiszállási díjat. Ennek mértékéről érdeklődjön a szervizünkben. Ezek az árak a lakossági megrendelésekre vonatkoznak, kézpénz fizetés esetén. Átutalással való fizetés, szakvélemény adása esetén további költségeket számolhatunk fel. Parkolási díjat minden esetben felszámítjuk.


A hiba függvényében a helyszíni vizsgálat során további, minimális (például bontási) költségek még felmerülhetnek a feltüntetett bevizsgálási alap munkadíjon felül.

A mindenkori hatályos jogszabályok alá eső áfát alkalmazzuk.

Főoldal | Szerviz | Akció / Árképzés | Kapcsolat | Üzenö ablak | Referencia | Építőipar/Termék | Általános honlaptérkép
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz