Reál szerviz Háztartásigép javítás (20)-563-6655

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Árképzés

Akció / Árképzés

Amit nyújtunk Önnek

1.
Tapasztalt, gyakorlott leinformálható szakemberek. Nálunk csak olyan hűtőgépszerelő dolgozhat, kinek hozzáértését leinformáltuk és ellenőriztük. (Próbálja ki, nem fog csalódni. Későbbiekben név szervint kérheti a szakembert, így a bizalom kialakulhat.)

2.
Napi nyitva tartással működő szerviz, ahol 9h-tól 17h-ig felkereshet minket.

3.
Szakmához értő diszpécserek fogadják Önt, vagy személyesen a hűtőgép szervizünkben, vagy telefonon a hívását.

4.
Három vonalas telefon, illetve egy mobil szám áll rendelkezésükre felvenni velünk a kapcsolatot. Miért fontos kiemelnünk ezt a tényt? Nálunk nem fordulhat elő, ha fel akarják venni velünk a kapcsolatot, ez Önöknek nem sikerül. Ellentétben sok szakmájához nem értő "hűtőgép szerelő" ilyen trükkökkel próbálja elkerülni a garanciális problémákat.

5.
Telefonszámaink 25 éve ugyanazok. Vannak olyan szerelők, akik egy mobil telefonszámmal hirdetik magukat, és ha garanciális problémával találják magukat szembe, csak mobilszámot változtatnak.

6.
Reálszerviz üzlethelysége 15 éve egy helyen található meg. Mi nem költözünk hetente.

7.
Nevünket lassan 25 éve használjuk. Nem változtatjuk, sőt büszkék vagyunk arra, hogy már nevünk alapján is keresik a szervizünket.

8.
Nekünk nem okoz gondot a számlaadás. Közületeknek is dolgozunk átutalásra./ Nyomatékosan kérnénk Önöket, ha bármi jellegű, ezzel kapcsolatos problémával találkozna, azonnal jelezzék a vezetőségnek, hogy a lehető legrövidebb idő alatt intézkedni tudjunk! Önök segítsége fontos számunkra. / Máshol lehet, hogy olcsóbb a javítás számla nélkül, de ez a hivatalos okirata Önnek, hogy a munka mikor lett elvégezve, mennyibe került és mennyi a garancia idő.

9.
Esetleges garanciális problémákat megnyugtatóan kezeljük.

10.
Árképzésünk egyáltalán nem magas, sőt akár alacsonynak is mondhatnánk a piaci viszonyokhoz képest.

11.
Ellenben a márkaszervizekben és egyes hűtőgép szerelőknél bevett gyakorlatként Budapest területén, munkadíjunkon kívül, külön kiszállási díjat nem számolunk fel.

12.
Nem kell megjegyezni számtalan hűtőgép szerviz nevet és telefonszámot. Nálunk szinte minden hűtőgép hibájára talál megoldást. Specifikusan a hűtőgép javításra kiképzett mesterembereket talál. Ha netalán akár egyszerre két gépe romlik el egyszerre, nem kell két időpontot egyeztetnie. Minden hűtőgéppel való problémáját rövid időn belül megoldják mesterembereink. Érdemes minket választani.

A munka folyamata


Először az Ön gépének problémájával szervizünkben, telefonon, munkaidőnkön belül a szakmánkhoz értő diszpécserünk kezd el foglalkozni. Ügyfeleink tájékoztatása alapján rögzíti a bejelentő adatait és készülékének hibajelenségét. Próbálja tájékoztatni a hiba jellegéből adódóan a véglegesen várható javítási költségről. A tájékoztatása irányadó, de nem mérvadó, hiszen majd a kiszálló műszerészünk találkozik konkrétan először a hibás gépével.

Egy háztartási gépnél a munka a hiba megállapítással kezdődik. Tulajdonképpen ekkor ismerjük meg a háztartási gép hibájának valódi okát. Ebben az esetben már a kollégánk a szakértelmét az Ön rendelkezésére bocsájtva végzi a megrendelést.

Nálunk bejelentett szakemberek, dolgoznak. Ennek költségei vannak. Gondoljon csak bele, Ön is biztonságban érzi magát, ha munkahelyén nem feketén dolgoztatják. Nem akarjuk felvenni a versenyt a szakmai ismeret nélkül dolgozó, " fusizó", telefonos egyeztetéskor olcsó, helyszínen már drága szakemberekkel.
Az összeg esetleg a javítás milyenségétől, illetve alkatrész felhasználástól emelkedik, ezt.
Ha változik az áfa mértéke, természetesen a változott áfa %- val kell számolni.ÁRKÉPZÉS MOSÓGÉPEKRE, MOSOGATÓGÉPEKRE, HŰTŐGÉPEKRE, KISGÉPEKRE STB:

Ipari készülékeknél egyedi árajánlatot tudunk biztosítani, telefonos egyeztetés szükséges!

Alap munkadíj fogalma:
Amiért bevizsgáljuk a gépeket és árajánlatot adunk.
Ez Önnek az alap költsége. Ezt az összeget a végső munkadíj tartalmazza,
nem pluszba számoljuk fel.

Alap munkadíj:

Mosógépeknél: 4800 Ft + Áfa

Mosogatógépeknél: 6800 Ft + Áfa

Hűtőgépeknél: 6800 Ft + Áfa

Villanybojlereknél: 4800 Ft + Áfa

Villanytűzhelyeknél: 4800 Ft + Áfa

Kisgépek esetén: 2500 Ft + Áfa /mikró, porszívó /

Híradástechnika: 3500 Ft + Áfa

Budapest területén díjtalan a kiszállás. Peremvárosok esetén kérhetünk kiszállási díjat. Ennek mértékéről érdeklődjön a szervizünkben. Ezek az árak a lakossági megrendelésekre vonatkoznak, kézpénz fizetés esetén. Átutalással való fizetés, szakvélemény adása esetén további költségeket számolhatunk fel.

A hiba függvényében a helyszíni vizsgálat során további, minimális (például bontási) költségek még felmerülhetnek a feltüntetett bevizsgálási alap munkadíjon felül.

A mindenkori hatályos jogszabályok alá eső áfát alkalmazzuk.Ha Ön vásárolja meg az alkatrészt az előzetes bevizsgálás után:


Természetesen szívesen beépítjük az Ön által megvett alkatrészt is, de nem árt tudnia, hogy:


1. A nagykereskedések általában nem vállalnak garanciát az alkatrészekre.
2. Alap munkadíjunkat elkérjük a hiba megállapítása után.
3. Ha nem megfelelő, vagy hibás alkatrészt vett, és újra kiszállunk Önhöz, a beépítés-kiépítés munkadíját elkérjük.
4. Optimális esetben, ha az Ön által vásárolt alkatrész megfelelően működik, akkor nincs teendője. A nem általunk beszerzett alkatrészre nem vállalunk garanciát. Ha az az alkatrész garanciális időn belül elromlik, azt munkadíjért szereljük ki. A garanciális ügyintézés az Ön feladata a forgalmazó cégnél. A kicserélt alkatrészt plusz munkadíj fejében építjük vissza.
5. Természetesen a mi általunk beszerzett alkatrészeknél ez a mi feladatunk, viszont anyagkezelés, a beszerzés és a garanciavállalás nekünk is plusz költséggel jár. Az anyagot nem tudjuk átadni beszerzési áron. Mérlegeljen, melyik éri jobban meg Önnek.

Főoldal | Szerviz | Akció / Árképzés | Kapcsolat | Üzenö ablak | Referencia | Építőipar/Termék | Általános honlaptérkép
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz