Reál szerviz Háztartásigép javítás (20)-563-6655

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Árképzés

Akció / Árképzés

Amit nyújtunk Önnek ...

1.  Tapasztalt, gyakorlott leinformálható szakemberek. Nálunk csak olyan szerelő dolgozhat, kinek hozzáértését leinformáltuk és ellenőriztük. / Próbálja ki, nem fog csalódni. Későbbiekben név szervint kérheti a szakembert, így a bizalom kialakulhat. /

2.   Napi nyitva tartással működő szerviz, ahol 9h-tól 17h-ig felkereshet minket.
3.  Szakmához értő diszpécserek fogadják Önt, vagy személyesen a szervizünkben, vagy telefonon a hívását.
4.   Három vonalas telefon, illetve egy mobil szám áll rendelkezésükre felvenni velünk a kapcsolatot. Miért fontos kiemelnünk ezt a tényt? Nálunk nem fordulhat elő, ha fel akarják venni velünk a kapcsolatot, ez Önöknek nem sikerül. Ellentétben sok szakmájához nem értő "mosógép szerelő" ilyen trükkökkel próbálja elkerülni a garanciális problémákat.
5.   Telefonszámaink 25 éve ugyanazok. Vannak olyan szerelők, akik egy mobil telefonszámmal hirdetik magukat, és ha garanciális problémával találják magukat szembe, csak mobilszámot változtatnak.
6.   Reálszerviz üzlethelysége 15 éve egy helyen található meg. Mi nem költözünk hetente.
7.   Nevünket lassan 25 éve használjuk. Nem változtatjuk, sőt büszkék vagyunk arra, hogy már nevünk alapján is keresik a szervizünket.
8.   Nekünk nem okoz gondot a számlaadás. Közületeknek is dolgozunk átutalásra./ Nyomatékosan kérnénk Önöket, ha bármi jellegű, ezzel kapcsolatos problémával találkozna, azonnal jelezzék a vezetőségnek, hogy a lehető legrövidebb idő alatt intézkedni tudjunk! Önök segítsége fontos számunkra. / Máshol lehet, hogy olcsóbb a javítás számla nélkül, de ez a hivatalos okirata Önnek, hogy a munka mikor lett elvégezve, mennyibe került és mennyi a garancia idő.
9.   Esetleges garanciális problémákat megnyugtatóan kezeljük.
10. Árképzésünk egyáltalán nem magas, sőt akár alacsonynak is mondhatnánk a piaci viszonyokhoz képest.
11. Ellenben a márkaszervizekben és egyes szerelőknél bevett gyakorlatként Budapest területén, munkadíjunkon kívül, külön kiszállási díjat nem számolunk fel.
12.
Nem kell megjegyezni számtalan szerviz nevet és telefonszámot. Nálunk szinte minden háztartási és ipari gép hibájára talál megoldást. Specifikusan egy egy körre kiképzett mesterembereket talál. Ha netalán akár egyszerre két gépe romlik el egyszerre, nem kell két időpontot egyeztetnie. Minden háztartási géppel való problémáját rövid időn belül megoldják mesterembereink. Érdemes minket választani.

Anyagfelhasználás nélkül általában, készülék különösebb megbontása nélkül, 4800 Ft + áfáért  
* tudjuk bevizsgálni, szakvéleményt adni illetve apróbb hibát megjavítani a az ügyfél otthonában. Ha a készüléket az ügyfél  beszállítja a készüléket a szervizünkbe javítás céljából a bevizsgálás 2500 Ft + áfára mérséklődik. Kisgép javítás esetében kisebb javítás  1969 Ft + áfa, ami tartalmazza a hibamegállítási díjat is. Természetesen nagyobb hiba, illetve anyagfelhaszálás esetében ez a díj változhat.
Ezek az árak a lakossági megrendelésekre vonatkoznak, kézpénz fizetés esetén.


Először az Ön gépének problémájával szervizünkben, telefonon munkaidőnkön belül a szakmához értő diszpécserünk kezd foglalkozni. Ügyfeleink tájékoztatása alapján rögzíti  a bejelentő adatait és készülékének hibajelenségét. Próbálja tájékoztatni a hiba jellegéből adódóan a véglegesen várható javítási költségről. A tájékoztatása irányadó, de nem mérvadó, hiszen majd a kiszálló műszerészünk találkozik konkrétan először a hibás gépével.  

Egy háztartási gépnél a munka a hiba megállapítással kezdődik. Tulajdonképpen ekkor ismerjük meg a háztartási gép hibájának valódi okát. Ebben az esetben már a kollégánk a szakértelmét az Ön rendelkezésére bocsájtja. Esetek 65-70%- ban 4800Ft-áfáért sikerül megjavítani a hibás készüléket. A javítás történhet az Ön lakásában / esetek 90%-a / és történhet szervizünkben. A szerelőnk a helyszíni szemle illetve a gép felépítése, munka bonyolultsága, esetleg az Ön kérése miatt dönthet a két lehetőség között. Más kérdés, ha anyag szükséges a javításhoz. Ez már csak a helyszínen állapítható meg. Ekkor szerelőnk a munkadíján felül kénytelen még plusz költségeket felszámolni Önnek.  Viszont korrekt módon Önt erről tájékoztatja, Önnel egyezteti és a megbeszélt összegtől a legritkább esetben térhet el.

Nálunk bejelentett szakemberek, dolgoznak. Ennek költségei vannak. Gondoljon bele, Ön is biztonságban érzi magát, ha munkahelyén nem feketén dolgoztatják. Nem akarjuk felvenni a versenyt a szakmai ismeret nélkül dolgozó, " fusizó" , telefonos egyeztetéskor olcsó, helyszínen már drága szakemberekkel.

*
Mindenkori hatályos jogszabályok alá eső áfát alkalmazzuk. Tehát példaképpen: Ha az áfa mértéke 27% mint jelen esetben, akkor például:
Ha az alap munkadíjunkat vesszük: 4800Ft nettó munkadíjunkat még 27% áfa terheli, akkor a munkadíjat be kell szorozni 1, 27- tel. Tehát 4800Ft x 1.27 akkor a végösszeg 6096 Ft.
Ha az összeg esetleg a javítás milyenségétől, illetve alkatrész felhasználástó emelekedik, ezt a képletet kell használni.
Ha változik az áfa mértéke, természtesen a változott áfa %- val kell számolni.

Ha volt ideje elolvasni kis tájékoztatómat, talán sikerül elgondolkoztatnom azon, hogy a munka elvégzésével minket bízzon meg.

Fontos: Szervizünk a nyitvatartási ideje alatt tudja Önöket kimerítően tájékoztatni. 17h után az ügyeletes diszpécserünknek csak az a feladata, hogy a munkát felvegye és másnap tájékoztasson minket az Önök igényéről. Kérem ezt a tényt vegyék figyelembe.Tisztelettel:                                                                                                  Molnár Endre
                                                                                                                  Reál szerviz tulajdonosa


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz